wie zijn wij?

Schlagerbos is een succesvol schlagerfestival bedacht en georganiseerd door de buurtbeweging KWB Kattenbos.

Omdat het evenement na twee topedities te groot werd voor een feitelijke vereniging en de KWB te kennen gaf ermee te willen ophouden, hebben wij met een groepje enthousiaste vrijwilligers beslist om het evenement in leven te houden door de organisatie over te nemen met een nieuwe VZW VERENIGD KATTENBOS.

De financiële ondersteuning van de scholen en verenigingen in onze stad dankzij dit evenement was voor ons te belangrijk om verloren te laten gaan.

Met vier KWB wijkmeesters (bestuursleden) samen met vier extra sympathisanten zijn we gaan samenzitten om de nieuwe VZW op te richten. Ons doel is om met de opbrengsten van dit evenement de lokale verenigingen, die meewerken aan de organisatie, financieel te ondersteunen.

Robbie Janssens

Ik ben Robbie Janssens, gelukkig getrouwd met Anja en trotse vader van Jasper en Jill. Wij wonen sinds december 2003 in Kattenbos en ben sinds 2013 actief bij KWB, intussen ben ik bij meerdere verenigingen en organisaties betrokken in Kattenbos en daarbuiten. Ik heb bij de Kerstman van KWB in 2018 voor het eerst een samenwerking tussen KWB en Kattenbos Sport opgezet met de bedoeling om met meerdere verenigingen proberen samen te werken. Toen na de tweede editie het Schlagerbos te groot werd voor de KWB en enkele medeorganisatoren eenzelfde idee hadden om meerdere verenigingen te betrekken om zo samen grotere activiteiten te organiseren in teken van Kattenbos ben ik uiteraard onmiddellijk mee op de kar gesprongen.

koop nu je tickets voor schlagerbos 2024

Scroll naar boven