/
vierde editie

programma
24 augustus 2024

19:00 pm

Lindsay_2019-2-removebg-preview

Lindsay


Lindsay is niet meer weg te denken uit de Vlaamse Showbizz. Ondertussen haar 6de album (waarvan 4 goud), een massa optredens per jaar, haar eigen kookprogramma, presentatrice van de Vlaamse top 10 op Ment tv en al enkele keren op ons podium in Hasselt … Kortom de wind in de zeilen voor Lindsay!

Johan Veugelers

Johan een graag geziene gast op de vele festivals die ons land rijk is en mocht hij al optreden in Ahoy Rotterdam, Het Schlagerfestival Zomereditie en Festival van de Ambiance in ’t Kuipke te Gent. Met een gemiddelde van meer dan 200 optredens per jaar hoort Johan de afgelopen jaren steevast bij de meest geboekte artiesten van het land.

Johan’s nieuwste single “Trein Gemist” is een frisse hedendaagse popsong die hij schreef met o.a. producer Marcel Fisser. Met deze song snijdt Johan een nieuw hoofdstuk aan want dit is de muziek die hij in de toekomst wil gaan brengen.

19:50 pm

Johan_Veugelers-1-removebg-preview

20:40 pm

Garry_Hagger_2019-removebg-preview

Gary Hagger

Al op jeugdige leeftijd zat Garry gekluisterd aan die muziekmachine. Hij ging de liedjes die te horen waren, meezingen en spelde de anderstalige liedjes zelfs fonetisch uit.

Garry Hagger wordt ook wel de sympathiekste stem van Vlaanderen genoemd. Zijn indrukwekkende stem is gemaakt om te zingen en zorgt steeds opnieuw voor ‘de allermooiste momenten’. Garry Hagger is uitgegroeid tot een vaste waarde in de Vlaamse showbizz en toert al jaren doorheen Vlaanderen. Met hits als 'Ik heb de hele nacht liggen dromen' of 'This is the moment' is een feest verzekerd!

Christoff

Christoff, de onbetwiste Schlagerkoning van Vlaanderen, zal er weer bij zijn!

Al meer dan 25 jaar staat Christoff op de planken en weet hij als geen ander hoe hij de mensen moet entertainen. Met hits als ’7 Zonden’, ‘Mijn Beste Vriend’, ‘Voor Jou’ en ‘Sweet Caroline’ is hij niet meer weg te denken van de Vlaamse podia. Inmiddels bevestigde Christoff in 2015 door zijn deelname aan het VTM-programma, ‘Liefde voor muziek’, dat hij een echte muzikale duizendpoot is die moeiteloos pop, rock en schlager tot een harmonieus geheel weet te verwerken.

In Lommel brengt hij alvast zijn grootste hits weer mee!

21:30 pm

Christoff_2023-removebg-preview

22:20 pm

2_Fabiola_2-removebg-preview

2 Fabiola

Wie ‘populaire danceband’ zegt, zegt 2Fabiola. 2 Fabiola is sinds vele jaren een dance-sensatie om ‘u’ tegen te zeggen.

In de gouden jaren 90 scoorden ze de ene hit na de andere. In 2014 lieten ze opnieuw van zich horen. Ze namen deel aan de préselecties voor Eurosong en brachten de superhit ‘She’s After My Piano’ uit. In het voorjaar van 2022 waren ze te zien in ‘Liefde Voor Muziek’.

De set die 2Fabiola brengt bestaat uit hits van vroeger en nu. They will lift you up to the highest emotions! 2 Fabiola blaast het dak er af, het feest barst volledig los!

Bjorn Verhoeven

Bjorn is Limburger en begon zijn media-carrière bij Radio Holiday in Peer. Daarna was hij o.a. de nachtraaf van Q-music en de ochtendvogel van Joe-FM.

Sinds dit jaar entertained hij bij Radio 2 de Limburgse luisteraars. Hij doet dit met een grote glimlach en een hart vol enthousiasme.

Natuurlijk is hij er ook dit jaar weer bij op ons Schlagerbos om voor een knalfeest te zorgen tot in de late uurtjes.

23:20 pm - 1:00 am

Pijlen

koop nu je tickets voor schlagerbos 2024

Of haal ze bij ...

De Kiosk, Stationstraat 214, Lommel

Hoeks, Werkplaatsen 50, Lommel

’t Station, Stationsstraat 278, Lommel

’t Krantenpandje, Leuken 118, Lommel

In deze verkooppunten zijn er ook tickets verkrijgbaar aan € 10 voor -16 jarigen (non-alcoholisch)


Wees er snel bij! want OP =OP

Scroll naar boven